SLOW Insights expert training

Deze training is bedoeld voor organisaties en zzp-ers die in hun eigen praktijk cq dienstverlening op het gebied van ‘leren en ontwikkelen’ Slow Insights willen inzetten.

Slow Insights is state of the art en heeft zich de afgelopen 10 jaar in de praktijk bewezen.

Via de Slow Insights app bestaat de mogelijkheid om als zzp-er of organisatie een eigen opmaat survey in te richten voor jou als expert en of voor de omgeving van je opdrachtgevers.  Dit geeft aanvullende toegevoegde waarde zowel voor opdrachtgevers als voor de eigen dienstverlening.

Slow Insights heeft een simpel verdienmodel. Je koopt Slow Insights per survey in zonder een vorm van vast abonnement of afnameverplichting. Je bepaalt zelf je brutomarge en de wijze waarop je Slow Insights in je portfolio opneemt.  De mogelijkheid bestaat ook om een licentie te nemen waarin je een eigen survey maakt en een eigen beheeromgeving tot je beschikking hebt.

Na het volgen van de expertdagen kun je de Slow Insights inzetten als tool binnen jouw praktijk, jouw dienstverlening en of jouw functie binnen een organisatie. Het is uiteraard als het behalen van het rijbewijs. Door in de praktijk veel met de SLOW Insights werken ontwikkel jij jezelf als expert.

Deelnemers

De expertdagen zijn bedoeld voor professionals, coaches, adviseurs, HR managers, teamleiders en (organisatie)psychologen die SLOW Insights willen gebruiken in hun dagelijkse praktijk .Indien je geen certificaat of vooropleiding hebt op het vlak van bedrijfskunde, HRM, coaching of op andere raakvlakken met persoonlijke en/of organisatieontwikkeling, nodigen we je graag uit voor een gesprek. De expertdagen worden gegeven op minimaal HBO werk- en denkniveau.

Ik werk als expert nu zo’n tien jaar met Slow Insights en voorlopers hiervan. Het blijft me steeds weer verbazen hoe de uitkomsten de deelnemers raken en direct aanzetten om zelf in beweging te komen.

Zelf expert worden?

Xandra Haas
Eigenaar / Xafier HRM

Meer informatie?

Wij gaan graag het gesprek met je aan en nemen contact met je op.

Vertel ons hoe je heet, dat praat toch een stuk fijner met elkaar.
We hebben je emailadres nodig om je de informatie toe te sturen.
Ongeldige invoer
Laat ons weten waarover je meer informatie wilt. Dan kunnen we dat voorbereiden voordat we contact met je opnemen.
Ongeldige invoer