Visie

In onze visie wordt ‘leren en ontwikkelen’ blijvend en duurzaam, als medewerkers het samen doen: Samen Lerend Op Weg. Hierbij is er een passende balans tussen wat de medewerker aan capaciteiten te bieden heeft en de organisatie aan competenties nodig heeft. De verhouding tussen organisatie en medewerker is ‘energieneutraal’! Dit wil zeggen dat de energie die de medewerker gebruikt, geeft ook door de organisatie wordt opgewekt: werken volgens principes van duurzaam inzetbaarheid dus!

‘Samen’ wil zeggen dat leren en ontwikkelen effectiever en prettiger gaat als je dit samen doet. ‘Lerend’ wil zeggen dat fouten maken, experimenteren mag, waarbij uiteraard geldt om hiervan te leren. ‘Op weg’ wil zeggen dat niet het doel of het resultaat maar de weg ernaartoe: de ontwikkeling en de prestatie.

Slow staat ook voor luisterend en lachend ofwel open staan voor feedback en reflectie van jezelf en van de ander. Lachend wil zeggen dat plezier maken spelenderwijs leren een belangrijke basis zijn voor persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Samen lerend op weg is een proces van jezelf dat je samen met anderen aangaat. Je stimuleert elkaar, leert van elkaar en je spreekt je uit over wat je wilt, vindt en voelt. Je legt daarmee de basis om elkaar oprecht aan te spreken, te steunen, feedback te geven en daarmee jezelf een spiegel voor te houden. Dit doe je vanuit je eigen leer- en ontwikkelambitie of wellicht vanuit noodzaak wanneer het vanuit bijvoorbeeld van je werk geëist wordt. Je neemt zelf de regie over je eigen leer- en ontwikkelproces. Wij geloven dat door basis voor het verbeteren van je professionaliteit, flexibiliteit, etc. ligt in het versterken van je leer- ontwikkelvermogen zodat je tot blijvend, levenslang leren en ontwikkelen komt.

Meer informatie?

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.
Of neem contact op met Corinne of Hans.

Vertel ons hoe je heet, dat praat toch een stuk fijner met elkaar.
We hebben je emailadres nodig om je de informatie toe te sturen.
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer