SLOW voor jou

 

Bij SLOW geloven we dat iedereen zijn echte potentieel kan bereiken als je op het juiste moment de juiste keuze maakt in leren en ontwikkelen. Met SLOW halen we dat ‘iets’ wat je tegenhoudt weg zodat jij de juiste keuze kan maken en effectief met plezier kan leren en ontwikkelen. SLOW staat voor vertragen om te versnellen. Door stil te staan bij wat er bij jou speelt en hierover in gesprek te gaan, versnel je jouw leerproces.

Ben jij toe aan de volgende stap?

Ontdek samen met anderen jouw volgende stap in je ontwikkeling en ga er zelf mee aan de slag. Samen lerend op weg is een proces van jezelf dat je samen met anderen aangaat. Je stimuleert elkaar en je spreekt je uit over wat je wilt, vindt en voelt en legt daarmee de basis om elkaar aan te spreken, feedback te geven en een spiegel voor te houden. Dit doe je vanuit je eigen leer- en ontwikkelambitie of wellicht vanuit noodzaak als het vanuit bijvoorbeeld je werk geëist wordt.

  • Waar sta je nu?
  • Wat speelt er nu?
  • Wat heb je nu nodig?
  • Hoe pak je het aan?

SLOW kan je een waardevol antwoord geven op deze vragen. Waardevol omdat het specifiek en diep inzicht geeft in je leer- en ontwikkelvermogen. Dit diepe inzicht verkrijgt SLOW vanuit het principe Samen Lerend Op Weg. Het gaat dus niet alleen om jouw perspectief maar ook het perspectief van feedbackgevers (gesprekspartners) uit jouw ontwikkelomgeving. Vanuit deze perspectieven maakt  SLOW gevoelens en gedachten die eerder niet besproken werden, bespreekbaar en heb je handvaten /inzichten om de ander op te blijven zoeken en samen te leren.

 

 

Meer informatie?

Wij gaan graag het gesprek met je aan en nemen contact met je op.

Vertel ons hoe je heet, dat praat toch een stuk fijner met elkaar.
We hebben je emailadres nodig om je de informatie toe te sturen.
Ongeldige invoer