Capaciteitenonderzoek (organisatie)

Het maatwerk capaciteiten onderzoek geeft inzicht in de leer-en ontwikkelcapaciteit van mensen in organisaties en geeft gerichte adviezen aan de hand van ontwikkelpunten aan hoe het menselijk -(kwaliteit, betrokkenheid, ondernemendheid) en sociaal kapitaal (teamklimaat, onderlinge verhoudingen, samenwerking) versterkt kan worden.  Het draagt daarmee bij aan het vormgeven van duurzaam leren en ontwikkelen.

Lees meer...

Inzicht instrument voor teamontwikkeling (teams)

SLOW Insights als inzicht instrument voor teamontwikkeling geeft direct inzicht in de team belemmer- en ontwikkelpunten in relatie tot de teamontwikkelingsfase en specifieke thema’s. De uitkomsten brengen onderliggende patronen, beelden en gevoelens binnen het team naar boven. Het draagt bij aan het duurzaam leren en ontwikkelen van teams in organisaties en verlaagt de drempel om met elkaar echt in gesprek te gaan.

Lees meer...

HR-instrument voor functioneringsgesprekken (organisatie)

SLOW Insights als HR-instrument voor functioneringsgesprekken geeft direct inzicht in de individuele belemmer- en ontwikkelpunten in relatie tot een gekozen thema zoals bijvoorbeeld Persoonlijk Leiderschap. De uitkomsten brengen onderliggende patronen, beelden en gevoelens naar boven. Het draagt bij aan het duurzaam leren en ontwikkelen van mensen in organisaties en verlaagt de drempel om met elkaar echt in gesprek te gaan.

Lees meer...

Dialoog instrument voor verdiepen op gesprekspunten (individueel)

SLOW Insights als dialoog-instrument voor verdiepen op gesprekspunten geeft direct inzicht de grootste verschillen in beelden tussen deelnemer en feedbackgever. De verschillen geven de mogelijkheid om met elkaar vanuit een diepere innerlijke laag in gesprek te gaan. Het stimuleert het uitspreken naar elkaar en dus gehoord voelen. Het geeft ook over een weer begrip waardoor men zich serieus genomen voelt.

Lees meer...

Ontwikkel assessment voor loopbaan en sollicitaties (individueel)

SLOW Insights als ontwikkelassessment geeft bij sollicitatieprocedures uit van inzicht krijgen en adviezen geven over het aanwezige leer-en ontwikkelpotentieel in relatie tot het gewenste potentieel. Bij loopbaan- bij verzuimbegeleiding ligt de focus op de belemmer-en ontwikkelpunten die een volgende stap in de weg staan.

Lees meer...

Inzicht & advies instrument voor ontwikkeling (individueel)

SLOW Insights is een hulpmiddel om inzicht, richting, focus en advies voor je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Het geeft aan de hand van 100 stellingen direct inzicht in jouw ontwikkel- belemmer- en gesprekspunten. Afhankelijk van het gekozen thema bijvoorbeeld Persoonlijk Leiderschap geeft Slow Insigths richting en focus als het gaat om waar en hoe te beginnen. De app geeft gerichte adviezen om zelf en of samen met anderen aan de slag te gaan.

Lees meer...

Ik werk als expert nu zo’n tien jaar met Slow Insights en voorlopers hiervan. Het blijft me steeds weer verbazen hoe de uitkomsten de deelnemers raken en direct aanzetten om zelf in beweging te komen.

Zelf expert worden?

Xandra Haas
Eigenaar / Xafier HRM

De teamuitkomsten geven dan wel een confronterend beeld over de gezamenlijke ontwikkelpunten en de onderlinge verschillen tussen teamleden. Het maakt het onbesprokene bespreekbaar en komt het begrip voor elkaar en daarmee de onderlinge samenwerking, meteen ten goede.

Deelnemer SLOW Insights teamtraject

Natuurlijk heb ik Slow Insights vanuit mezelf ingevuld maar het is toch verrassend hoe exact het klopt als het bijvoorbeeld gaat om wat mij tegenhoudt om mijn Persoonlijk Leiderschap vorm te geven. Ik doorzie ineens patronen en overtuigingen die me belemmeren.

Tjallink van Looy
Salesmanager / Conpax

Slow insights geeft me inzichten over mezelf die ik onbewust wel wist maar nu expliciet worden gemaakt waardoor ik er mee aan de slag kan. Het draagt Enorm bij aan mijn persoonlijke en professionele ontwikkeling.

John van Tuijl
DGA / Van Tuijl Logistics

De app is heel handig voor het invullen van de stellingen. Het is als feedbackgever verrassend en confronterend om te zien hoe beelden over en weer verschillend kunnen zijn. Het levert meteen erkenning en begrip op

Rob Hulsen
Eigenaar / Hulan, serious gaming

Meer informatie?

Wij gaan graag het gesprek met je aan en nemen contact met je op.

Vertel ons hoe je heet, dat praat toch een stuk fijner met elkaar.
We hebben je emailadres nodig om je de informatie toe te sturen.
Ongeldige invoer
Laat ons weten waarover je meer informatie wilt. Dan kunnen we dat voorbereiden voordat we contact met je opnemen.
Ongeldige invoer