Teamcoaching

De team coaching heeft eenzelfde karakter als de teamtraining met als verschil het thema dat actueel is en aangepakt gaat worden om tot het werken aan duurzame inzetbaarheid te komen. Ook hierbij komt ieder voor zichzelf en het team met elkaar tot actie- en ontwikkelpunten gericht op het gedrag en handelen dat hierbij hoort. Daarnaast is er aandacht voor feedback en reflectie op het leer- en ontwikkelvermogen van de deelnemers en hoe deze in te zetten om te werken aan duurzame inzetbaarheid.

Lees meer: Teamcoaching

Leiderschapstraining

Het is van belang dat leidinggevenden in staat zijn, bewust gemaakt worden, om zichzelf en medewerkers de ruimte te geven om duurzame inzetbaarheid vorm te geven en hierover in gesprek te gaan. Hierbij zijn de kernfactoren:

Vitaliteit en energiek positieve gezondheid
Vakmanschap kennis, vaardigheden, deskundigheid
Autonomie eigenaarschap, invloed en verantwoordelijkheid
Verandercapaciteit in springen op nieuwe ontwikkelingen
Dialoog aangaan gedrag, houding, gevoel, gedachten

Lees meer: Leiderschapstraining

Inzetbaarheidscoaching

Duurzaam wil voor ons zeggen dat medewerkers ‘lang mee gaan’. Inzetbaarheid wil zeggen dat medewerkers voor langere tijd beschikbaar zijn om te doen wat de organisatie nodig heeft. Het gaat dan ook over het vinden van een goede balans tussen ‘lang mee gaan’ en ‘doen wat nodig is’. Hierbij hebben zowel werkgever als werknemer een eigen en gezamenlijke verantwoordelijkheid. De inzetbaarheidscoach gaat individueel aan de slag als de coachee te ver uit balans en zelf daarbij ondersteuning vraagt en maakt hierbij gebruik van het model van ‘natuurlijke rollen’.

Lees meer: Inzetbaarheidscoaching

Visiesessies

Op organisatieniveau is het van belang dat bestuurders en andere stakeholders binnen de organisatie hun visie (waarom), hun ambitie (wat) en hun strategie (hoe) uitwerken om te komen tot een passende aanpak van duurzame inzetbaarheid. Het commitment dat hieruit spreekt is het fundament voor het krijgen van draagvlak binnen alle lagen van de organisatie. Daarnaast wordt het draagvlak vergroot doordat de samenhang met andere strategische projecten gelegd wordt.

Lees meer: Visiesessies

Teamtraining

De teamtraining is gericht op het leren voeren van de natuurlijke dialoog met als thema duurzame inzetbaarheid. Hierbij komt ieder voor zichzelf en het team met elkaar tot actie- en ontwikkelpunten gericht op het gedrag en handelen dat hierbij hoort. Daarnaast is er aandacht voor feedback en reflectie op het leer- en ontwikkelvermogen van de deelnemers en hoe deze in te zetten om te werken aan duurzame inzetbaarheid.

Lees meer: Teamtraining

Meer informatie?

Wij gaan graag het gesprek met je aan en nemen contact met je op.

Vertel ons hoe je heet, dat praat toch een stuk fijner met elkaar.
We hebben je emailadres nodig om je de informatie toe te sturen.
Ongeldige invoer
Laat ons weten waarover je meer informatie wilt. Dan kunnen we dat voorbereiden voordat we contact met je opnemen.