Visie

SLOW Insights, voorheen eMovement, is in 2001 opgericht door Hans Heijnen vanuit de visie dat ‘leren en ontwikkelen’ meer is dan een kwestie van (bij)scholing en training. Het gaat om het blijvend leren en ontwikkelen van jezelf. Naast het up-to-date houden van kennis, het aanleren van vaardigheden die nu nodig zijn is het van belang om voorbereid te zijn op vaardigheden en kennis die in de (nabije) toekomst nodig zijn.

Het is steeds onduidelijker welke vaardigheden en kennis in de toekomst gevraagd wordt. Uit onderzoek blijkt bijvoorbeeld dat zeker 40% van de huidige functies over 20 jaar niet meer bestaat. Het is dan ook zaak om als werkende naast ‘leren’ aandacht te hebben voor persoonlijke ontwikkeling.  Door zelf de regie te nemen over je persoonlijke ontwikkeling ben je in staat om in te spelen op toekomstige vaardigheden, kennis en deskundigheid. Je werkt aan je capaciteiten om te blijven leren en ontdekt je talenten om breder inzetbaar te worden: je wordt met leren en ontwikkelen ‘meer van jezelf’.

De afgelopen jaren hebben we op grond van onze praktijkervaring in grote organisaties en MKB bedrijven de SLOW Insight visie en methode ontwikkeld.

 

 

Meer informatie?

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.
Of neem contact op met Xandra of Hans.

Vertel ons hoe je heet, dat praat toch een stuk fijner met elkaar.
We hebben je emailadres nodig om je de informatie toe te sturen.
Ongeldige invoer
Laat ons weten waarover je meer informatie wilt. Dan kunnen we dat voorbereiden voordat we contact met je opnemen.
Ongeldige invoer